Parkeergemak

Voordelen die ook de parkeerders zien

Ook mensen die hun auto parkeren willen graag vorstelijk behandeld worden. Met een ICU CAR systeem begint het al voordat men bij u binnen is, door duidelijk aan te geven hoeveel vrije plekken er nog zijn. Eenmaal binnen wordt iedereen direct naar de vrije plaatsen begeleid. Al is het de laatste plek. Nooit meer nodeloos rondrijden. Dat levert alleen maar irritatie op en is bovendien nog onveilig ook.
Een ingenieus en zeer duidelijk LED-systeem regisseert de parkeerder naar de vrije plek. Ook ter hoogte van de vrije plek wordt eenduidig aangegeven waar men parkeren kan. Het ICU CAR systeem onthoudt exact waar de auto staat!

ICU CAR ziet iedere plek in de parkeergarage. Het leidt de parkeerder via de snelste route zelfs naar het laatste vrije plekje.ICU CAR maakt opnames terwijl de auto geparkeerd wordt.U kunt uw klanten parkeren op maat bieden, want met ICU CAR kunt u ze laten kiezen voor een standaard plek of voor een "Special of XXL plek" die net wat fijner is. Bijvoorbeeld breder of dichter bij de winkels.
ICU CAR kan die extra voordelen ook automatisch aan de klant doorberekenen.

Bij het afreken voor het verlaten van de garage zal ICU CAR precies vertellen waar de auto staat. Een bijzondere feature die niemand anders aan u kan bieden en die hoog gewaardeerd wordt.
Bij het naar buiten rijden, herkent de slagboom ver van te voren dat er betaald is en gaat automatisch open. Wel zo vriendelijk en comfortabel. Niemand zal het gehannes met uitrijdkaartjes missen.

ICU CAR maakt gebruik van de nieuwste cameratechnieken om deze bijzondere functies te kunnen bieden. Diezelfde camera's kunnen ook gewone "live" beelden weergeven en daarmee krijgt u tevens een zeer veilige garage. Veilig voor de auto en veilig voor de chauffeur en zijn passagiers. Dat zijn 2 van de 3 belangrijkste voorwaarden die klanten stellen aan een parkeerplek.

Nooit meer zoeken

Het klinkt wellicht onvriendelijk, maar zodra iemand betaald heeft voor het parkeren, kan hij maar het beste snel vertrekken. ICU CAR laat bij het betalen zien waar hij of zij geparkeerd staat. Men hoeft nooit meer te zoeken en samen met de Easy Exit functie is men ook supersnel weer buiten.

Ook als u andere diensten wilt bieden die met de auto te maken hebben, is het handig te weten waar die staat. Zou het nodig zijn de auto te verplaatsen, dan vindt het systeem deze altijd weer terug. Bijvoorbeeld voor hotels (koffers) of winkels (aankopen) verhuurbedrijven of overige diensten (servicebeurten, wassen, ruitreparatie valet parking etc.) U hoeft nooit meer te zoeken naar auto's.

Wanneer U betaalt, vertelt ICU CAR waar de auto staat; dus nooit meer zoeken!Easy Exit

ICU CAR herkent de auto waarvoor de parkeerkosten al betaald zijn. Dat kan ook ruim voor de slagboom zijn, zodat we ook degenen die niet betaald hebben op tijd kunnen waarschuwen dit alsnog te regelen.

Eenmaal bij de slagboom aangekomen gaat deze automatisch open voor iedereen die betaald heeft of op rekening parkeert etc. Geen gehannes met uitrijdkaartjes, gewoon doorrijden. Easy Exit noemen wij dit. Men gaat 2 tot 3 x sneller naar buiten, dat betekent meer comfort voor de chauffeur, minder uitlaatgassen voor u. Wellicht houdt u ruimte over voor meer ingangen.

Als u hier klikt, krijgt u een animatie te zien die dit fenomeen nog eens uitlegt. (demo)

Service op maat

U kunt de technologie van ICU CAR natuurlijk ook gebruiken om extra service te verlenen. Bijvoorbeeld vaste plekken voor gewaardeerde klanten of voor de directie, VIP diensten voor meer veiligheid of comfort. De lift wordt geroepen zodra de klant naar binnen rijdt, de conciërge krijgt automatisch een seintje om de koffer en jas aan te nemen, het kopje koffie wordt al klaar gezet......

Of de klant kan -eventueel tegen extra betaling- een betere plek krijgen die dichter bij de winkels of uitgang is. Mogelijk wenst de klant een extra ruime parkeerplek; dit alles kan bij ICU CAR.

Wij horen graag hoe ver u wilt gaan en dan vertellen wij hoe dat met ICU CAR allemaal mogelijk is. Voor meer info neemt u contact op met Eddy Beltz.

Reserveren

ICU CAR is ook geschikt voor het reserveren van parkeerplekken. Met deze dienst kunt u tegemoet komen aan de veeleisende parkeerder die liever het zekere voor het onzekere neemt en daar ook wel voor wil betalen.

ICU CAR houdt rekening met alle parkeermutaties en zal zorgen voor de juiste vrije plaats op de juiste tijd. Reserveren van parkeerplaatsen kan ook via internet, betalen kan dan d.m.v. een creditcard. Als het om abonnementhouders of leden gaat kunnen de reserveringen ook toegevoegd worden aan de periodieke afrekening.

Abonnementen

Er zitten voor iedereen voordelen aan een abonnement. Voor de parkeerder is het gemak voor de beheerder is het klantenbinding en gemak. Met ICU CAR is het mogelijk het maximale uit abonnementen te halen. Daarvoor zijn geen extra kastjes in of aan de auto nodig. De nummerplaat volstaat om iemand lid te maken van uw garage. ICU CAR kan werken met prepaid diensten of per periode incasseren of een vast bedrag per periode berekenen.

ICU CAR kan u ook vertellen voor welke auto's een abonnement wel wat zou zijn. Want ICU CAR weet precies welke auto's vaker bij u parkeren. Als u bij die auto's een flyer onder de ruitenwisser zou willen plaatsen, vertelt ICU CAR u ook nog exact waar die auto's staan in uw garage.

A New View of Parking

English website English website