ICU CAR: Een nieuw bedrijf met veel ervaring

ICU CAR maakt onderdeel uit van Innocom. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met comfort en veiligheid. We hebben klanten in alle sectoren van de markt van klein tot zeer groot. We werken voor relaties tot ver buiten Europa. Onze kracht zit in het op maat ontwikkelen en leveren van optimale oplossingen tegen scherpe tarieven.

Het team van ICU CAR / Innocom beschikt over een uitstekende 24uur servicedienst. We kunnen diverse contractvormen bieden voor beheerders en exploitanten van parkeergarages afhankelijk van uw wensen en omstandigheden.

Met ICU CAR is parkeren bijna net zo leuk als autorijden !

Persbericht 10 april 2009

ICU CAR wint de ParkeerVak innovatie-award 2009

Parkeren vanuit de klant bekeken

ICU CAR komt met een parkeer managementsysteem wat uitgaat van de wensen van klanten. De gedachte hierachter is, dat als de klant ergens graag parkeert, dat ook goed is voor de parkeergarage. Parkeerders worden bij het binnenrijden met verlichte pijlen direct naar hun plaats begeleid. Elke geparkeerde auto wordt bewaakt. Voor het vertrek zal bij het afrekenen de parkeerplek getoond worden aan de klant, zodat men nooit meer hoeft te zoeken naar zijn of haar auto. Bij het verlaten van de parkeergarage opent de slagboom vanzelf, mits men betaald heeft, zonder verdere handelingen met uitrijkaartjes.

Het innovatieve systeem van ICU CAR heeft hiervoor de ParkeerVak innovatie-award 2009 gekregen. Dit systeem is niet alleen zeer prettig voor degenen die parkeren. De efficiënte doorstroming, zowel bij binnenkomst als bij het naar buiten gaan, betekent meer bezoekers in de spits en maakt de garage veiliger en schoner. Het verwijssysteem zorgt voor een grotere maximum bezetting op de drukke dagen en het systeem van ICU CAR kan ook verschillende tarieven binnen de garage doorberekenen. Zo kan de klant meer keuze geboden worden en kan men met de speciale plekken extra inkomsten genereren.

Al deze nieuwe mogelijkheden kunnen dankzij zgn. video content analysis. Deze door ICU CAR ontwikkelde techniek zet met het gebruik van camera's elke parkeerplaats en elke auto om in unieke computerdata. Met die data is van alles mogelijk. Zoals het precies vertellen waar je auto staat, ongeacht hoe groot de parkeergarage is. Deze techniek biedt nog heel veel andere mogelijkheden; bijvoorbeeld het dubbelgebruik van parkeergarages. Daarmee wordt ook het onder de grond parkeren een stuk interessanter.

Wilt U slimmer parkeren, veiliger parkeren en ook meer parkeren?

Bel of mail ons om samen met U te zien wat de voordelen in Uw parkeergarage kunnen zijn.

Meer weten?

ICU CAR
Biesven 2
5595 DD Leende
The Netherlands

T +31 402580150
F +31 402062934
E info@icucar.nl
I www.icucar.nl

A New View of Parking

English website English website